Aygo

Малкият градски автомобил Toyota AYGO, ниво на оборудване X-CITE MMT предлага:

  • Bluetooth® система за провеждане на телефонни разговори
  • LED дневни светлини
  • LED светлинни водачи отпред
  • 4 високоговорителя

Компактно, тихо и пъргаво - това са най-описателните думи за този градски автомобил. Разработено да изненадва със своя свеж външен вид, дава възможност на своя притежтел да бъде забелязан!

Разгледайте, някои от най-отличителните детайли, които правят AYGO толкова впечатляващо.

Конвенционален

  • Цена: от 27 540,00 лв.
  • Мощност (к.с. по DIN): 72 HP
  • Комбиниран разход на гориво (л/100км): 5 л.
  • Комбинирани емисии CO2 (г/км): 114 г.

Място за всичко важно

AYGO е малък четириместен автомобил, но въпреки това просторен и комфортен. Той разполага с 198 литра багажно пространство, в което може да съберете достатъчно от своя багаж. AYGO може да предложи на своя собственик от интелигентни системи за безопастност до интуитивни интериорни характеристики, взависимост от избраното оборудване.

Място за всичко важно

Детайли, които се отличават

Малък, компактен и красив с внимание към детайла - това е AYGO. Въпреки всичко този градски автомобил е пъргав и успешно преминава през всички препядствия, през които всеки преминава ежедневно в градските условия. И за да бъде винаги забелязван AYGO притежава LED светлини отпред и отзад за една прекрасна нощна визия.

Детайли, които се отличават

Винаги свързан

AYGO притежава смартфон интеграция, която е лесна за употреба, което я превръща в най-добрия помощник в шофирането. Наслаждавайте се на любимите си приложения, отразени в 7" сензорен екран и за да е пълно удобството може да се възползвате от гласовото управление на телефона, след свързване с автомобила.

Винаги свързан

Ефективност

Всеки автомобил се анализира, за да бъде осигурен баланс между най-малко въздействие върху околната среда и максимална горивна ефективност. Новият двигател на AYGO тип 2NR-FKE  е типичен пример за това и показва значително намаляване на вредните емисии и доста впечатляващ разход на горивото.

Ефективност
Нагоре