Новият bZ4X

Цена от: 102 990,00 лв.

Новият bZ4X на Toyota надминава Вашите очаквания с иновативен SUV дизайн и стилен силует. Опознайте неподозираните възможности на двойното задвижване и отличен пробег. Погледнете отвъд електрическото и се насладете на новото усещане за шофиране с иновативния bZ4X.

С Toyota bZ4X можете да се насладите на най-доброто в този сегмент, забравяйки за вредните емисии. Благодарение на двойното си задвижване, този електрически SUV автомобил ще ви потопи в едно незабравимо пътуване.

Оповавайки се на почти 25-годишния си опит в използването на батерии, Toyota bZ4X може да измине повече от 450км с едно зареждане и нулеви емисии. Има три опции за зареждане - бързо обществено, за да достигнете 150kW заряд за приблизително 25 минути; включване в домашен контакт или стенна кутия в дома. Качеството, което предлага Toyota, гарантира пълно спокойствие за надежността на батерията.

Задвижване на всички колела

Toyota bZ4X поставя началото на пътя на изцяло електрически автомобили. Притежаващ мощна конструкция и динамичен SUV дизайн, съчетано с най-доброто от класа задвижване на всички колела прави bZ4X отличен и збор от електрическата гама. За по-голямо спокойствие този иновативен и ефективен SUV осигурява сигурност и дълготрайност на батерията.

Открояващ дизайн

Без значение дали сте в града или на открито, здравият и безспорно стилен bZ4X ще се представи еднакво добре. Модерният електрически SUV притежава уверено и внушително присъствие, съчетано с авангарден и елегантен силует. В резултат на иновативния дизайн, можете да се насладите на пътуването по всички пътища, без да останете незабелязани.

 

Стил и индидуалност

Всяка Toyota притежава богато страндартно оборудване - от интелигентни системи за безопастност до интутивни технологии в интериора. Без значение какъв в Вашият стил, bZ4X може да Ви предложи разнообразна гама от допълнително оборудване за имате възможност да извлечете максималното от автомобила.

За повече информация за предлаганите аксесуари за bZ4x може да разгледате тук

 

Стил и индидуалност

Ефективност на батерията

С едно пълно зареждане и нулеви вредни емисии Toyota bZ4X може да измине повече от 500 км*. С опционална възможност на покрив от слънчеви панели пробегът може да бъде увеличен. Използвайки бързо обществено зареждане, можете да постигнете 80% за около 30 минути със система за бързо зареждане. Можете да се насладите на свободата да отидете където и да ви отведе пътя, без да се тревожите за заряда на батерията.

*WLTP цикъл. Обхватът зависи от класа и задвижването на автомобила и местните условия на шофиране.

Файлове за изтегляне

Нагоре