Corolla Cross

Toyota издига своя най-продавания модел до още по-големи висоти. Солидна и изискана, с високо позиционирано купе, Corolla Cross осигурява безпроблемна практичност и впечатляващ обзор с визия и усещане на истински SUV. Съчетавайки в себе си пространството и високата позиция на седалките на кросоувър от една страна и авангардните хибридни технологии за безопасност, Corolla Cross дава на семействата всичко, от което се нуждаят в ежедневието.

Изцяло новия кросоувър Corolla Cross предлага на вас и близките ви всичко, от което се нуждаете, да се справите със всички предизвикателства на семейния живот. Притежава изключителна горивна ефективност и възможност за задвижване на всички колела и просторна кабина с интуитивна технология.

Повече за кросоувъра Corolla Cross може да видите във видеото, предоставено ни от Showroom.

Интуитивен SUV дизайн

Идеален за ежедневието Corolla Cross предлага абсолютна издръжливост, подходяща за здрав семеен автомобил с интуитивен SUV дизайн. Просторният багажник е по-лесен за товарене на всичко нужно, благодарение на високото ниво и широкия отвор. Corolla Cross е изпълнена с интелигентни решения, за да улесни всеки свой пътник - за да отворите багажника, всичко, което трябва да направите, е да плъзнете крака си под задната част на автомобила. Освен всичко това този кросоувър притежава повече пространство за главата и краката, 60/40 разделени, сгъваеми задни седалки, което от своя страна пък освобождава още място за допълнителен багаж. С големие отввори на задните врати е осигурен лесен достъп, за да можете лесно да пренесете уморените пътници обратно в дома - без никакво безпокойство.

Големите задни седалки, многото място за краката, както и удобните облегалки, дават възможност на всеки пътник, без значение от възрастта му, да се наслади изцяло на релаксиращо пътуване. Освен достатъчно пространство за краката и главата, сгъваемите подлакътници и вентилационните отвори на задните седалки създават комфорт зад всеки ъгъл, с много място за филми, видео игри и много други.

Богат на технологии

Toyota Corolla Cross притежава мултимедия и възможности за свързаност, походящи за всяко семейство. Благодарение на набор от бордови връзки, от облачна навигация в реално време през 10,5" HD сензорен екран до 12,3" дигитален кокпит за водача дисплей, дори бягането в училище отново се чувства забавно.

Начело на елегантното арматурно табло на вашата Corolla Cross е нов 10,5" сензорен екран. Чрез него можете да приемате повиквания, да слушате любимата си музика както и лесно да управлявате различни системи само с едно плъзгане или докосване със съвместимост с Apple CarPlay.
12,3-инчовият цифров комбиниран измервателен уред ви позволява да проследявате данни за шофиране в реално време. Останете напълно заредени - поставяйки телефона си под централната конзола лесно ще го заредите безжично.

Богат на технологии

Corolla Cross AWDi хибрид

С Corolla Cross можете да сте уверени, че ще се справите със всяко предизвикателство на пътя пред вас, благодарение на допълнителното сцепление, което предлага този кросоувър. Мощният хибриден двигател притежава отлична горивна ефективност и най-добрите за класа CO₂ показатели.
Благодарение на перфектния баланс между мощност и практичност Corolla Cross Hybrid е идеалния SUV, създаден за практичността на семейния живот. С изключителния AWD и подобрената горивна ефективност, цялото семейство може да се наслаждава на пътуване без стрес, където и да отидете. Благодарение на многораменното задно окачване всеки пътник ще се наслади изцяло на максимална стабилност и комфорт. Водачът от своя страна може да се наслади на отлично управление, по-голям клирес, което се дължи на по-високата му позиция. Всичко това допринася за перфектна видимост и увереност повреме на шофиране.

Как работи?

Corolla Cross е най-усъвършенствания хибрид до сега, благодарение на новата хибридна технология от 5-то поколение. Работейки по същия начин като конвенционалното превозно средство, хибридите предлагат водеща в класа горивна ефективност, без изобщо да се притеснявате за пробега. Заредете гориво както обикновено и тъй като хибридите на Toyota се зареждат сами, не е необходимо да ги включвате, за да презаредите батериите им. За да съхраните електричествотопо-късно, докато спирате или карате по инерция, можете да използвате регенеративно спиране.

 

 

Файлове за изтегляне

Нагоре