Highlander

Highlander HYBRID се предлага в седемместна конфигурация на седалките (2-3-2) и хибридно задвиждане на четирите колела на Toyota - AWD-i. Мощността на 2.5-литровия двигател е увеличена с 248 к.с., което с 26 повече от този на RAV4 AWD-i, който се предлага с този агрегат. Комбинираният му разход на гориво е само от 6.6-7.2 л./100 км, които са измерени по цикъла WLTP и динамика от 0 до 100 км/ч от 8,3 секунди.

Highlander HYBRID се произвежда в Индиана, САЩ, в завода на Toyota. Предлага се в три нива на оборудване - Executive, Luxury и Luxury Premium. Всяко от тях предлага богат набор от характеристики, които се очакват от такъв флагман.

Комфортен и качествен

Highlander притежава истински премиум интериор - високо ниво на оборудване, изпълнено с висококачествени материали. Някои от акцентите в автомобила са - предни седалки с вентилация, JBL audio с 11 говорителя (предлага се за определени нива на оборудване), 12.3" мултимедия със сензорен екран, навигация и интеграция за смартфон Apple CarPlay™ и Android Auto™. За да се избегнат и намалят последствията от инциденти,  Highlander притежава най-новият пакет Toyota Safety Sense, който е добавен към сигурността на head-up дисплея и дигиталното вътрешно огледало, предлагащо се за определени нива на оборудване.

Комфортен и качествен

Стил и пространство

В Highlander са съчетани изискаността на градски SUV с внушителната визия на офроуд автомобил. 20-цоловите алуминиеви джанти допълнително придават мощна и впечатляваща визия. Автентичният седемместен Highlander предлага удобно настаняване на третия ред седалки и лесен достъп дори и за двама възрастни. Осигурен е улеснен достъп до големия 658-литров багажник, който от своя страна има възможност за разширяване до 1909 литра.

Стил и пространство

Балансирана мощност и емисии

Благодарение на четвъртото поколение хибридно задвижване, Highlander  предлага безкомпромисен разход на гориво и емисии. Мощността му от 244 к.с. (по DIN)  на 2,5-литровия балансиран Hybrid Dynamic Force двигател осигурява водещо за класа си съчетание от ефективност и мощност - от 146 г/км емисии на CO2 и разход на гориво 6,6л/100 км.  Без значение на кое място се вози всеки пътник, този SUV осигурява сигурност и комфортно поведение на пътя, чрез добавения контрол и безопастност на системата AWD-i.

Файлове за изтегляне

Нагоре