Hilux
  • 18'' алуминиеви черни джанти
  • Пълноразмерно алуминиево резервно стоманено колело
  • Система за безключово влизане и стартиране на автомобила
  •  Задни LED светлини

Hilux предлага ново шофьорско изживяване и е готов за всякакви предизвикателства. В него са съчетани силата и здравината на пикап, но подобрен с иновативни технологии. Пикапът притежава дълга история на непоклатимост започнала от появата му през 1968г. Обикаляйки целия свят доказва своята здравина и дори през 2019г. пречели Dakar Rally. Запазвайки традиционния дизайн от Toyota, Hilux притежава впечатляващ дизайн, изпълнен с отличителни линии и остри ръбове, които подсилват интелигентната му мощ. 3D решетката, формите на калниците и динамичният профил излъчват неподправена мощ. Новото шаси допринася за по-добро управление и комфорт, а в съчетание с новото окачване и преизчислени предавателни числа на трансмисията предлага едно изключително и неповторимо изживяване.

Конвенционален

  • Цена: от 88 900,00 лв.
  • Мощност (к.с. по DIN): 150 HP
  • Комбиниран разход на гориво (л/100км): 8,8 л.
  • Комбинирани емисии CO2 (г/км): 240 г.

Издръжлив и комфортен

Hilux комбинира в себе си качествени и издръжливи материали с най-новите технологии, за най-добър комфорт. Пикапът достига ново ниво на изисканост и стил, без никакъв компромис в своя комфорт. Версиите Double Cab Invincible могат да бъдат с двуцветни тапицерии от перфорирана кожа на седалките, което добавя последните щрихи към безупречния комфорт. Оборудването зависи от модела.

Издръжлив и комфортен

Ярък и неповторим

Благодарение на новия си поразителен дизайн, Hilux няма да остане не забелязан. Пикапът е снабден с издържлива конструкция, внушителни светлини и широка гама от джанти, който придават завършеност на външния дизайн, излъчващ здравина и сигурност. Ако желаете да получите максимума от този модел - Invincible е Вашият избор!

Ярък и неповторим

Възможности без ограничение

Със своя нов 2.8 литров дизелов двигател с максимална мощност 204 к.с. и максимален въртящ момент до 500 Hm, Hilux променя представите за сила и мощност. С времето си за ускорение от едва 10,7 секунди от 0 до 100 км/ч това е най-мощният вариант на този SUV до момента. Това оказва и много добро влияние върху теглителната способност на пикапа. Добрите новини не свършват до тук. Независимо, къде пътувате благодарение на своите мощни и високоефективни двигатели Hilux може да тегли до 3.5 тона.

Възможности без ограничение

Файлове за изтегляне

Нагоре