Land Cruiser
  • 19'' двуцветни фрезовани алуминиеви джанти с 6 двойни лъча

Land Cruiser е автомобил, на които може да се разчита, а наред с легендарните си способности, предлага и многобройни интелигентни предимства. Модерният и внушителен дизайн е изпипан във всеки детайл и всяка линия има своето предназначение. За да се подобри безопасността и дълбочината на газене, фаровете и отворите за охлаждане в решетката са разположени по-високо, а предния капак е оформен така, че да осигури по-добра видимост. Възможностите на Land Cruiser да преодолява всякакви участъци, пред които е изправен са несравними. Неговата уникална комбинация от способности на пътя и извън него не може да бъде предложена от никой друг SUV. Освен всичко това, Land Cruiser предлага и сигурност за своите пътници без значение от условията.

 

Конвенционален

  • Цена: от 123 491,00 лв.
  • Комбиниран разход на гориво (л/100км): 9,6 л.
  • Комбинирани емисии CO2 (г/км): 251 г.

Мощен от всеки ъгъл

Land Cruiser притежава функционален и внушителен дизайн. Всеки детайл от него е изпипан и обмислен- от предния капак, изваян да подобри видимостта на водача, до високо разположените фарове и решетка за по-добра проходимост.

Мощен от всеки ъгъл

Уникален и надежден

Чрез съчетанието на невероятна мощ и надежност Land Cruiser остава уникален във всяко отношение. Притежава несравними офроуд възможности и още по-висок комфор на асфалт. В допълнение на всичко това 2.8-литровия дизелов двигател може да бъде комбиниран с автоматична или механична трансмисия, взависимост от желанието на своя собственик.

Уникален и надежден

Файлове за изтегляне

Нагоре