Prius Plug-in

Toyota Prius Plug-in съчетава в себе си множество модерни технологии. Оборудвана е с модерен соларен покрив, благодарение на който не само захранва електронните прибори докато е движение, но и зарежда батерията докато е в покой. Зареждайки често спестявате повече гориво. Повечето ежедневни разстояния може да се преминат в електрически режим, което доказва икономичността на автомобила. Запазвайки иконичния дизайн на Prius, Plug-in Hybrid се отличава със стилни аеродинамични форми, водеща технология и авангардни иновации.

За да осигури спокойствие на всеки свой клиент, Toyota предлага стандартната удължена гаранция о т 6 години, както и до 10 години удължена грижа за хибридната батерия.

Hybrid

  • Цена: от 77 480,00 лв.

Технологичен и модерен

Prius Plug-in Hybrid съчетава в себе си много от най-новите технологии, например покрив със соларен панел и адаптивни дълги светлини. Усъвършенстваната система за безопастност Toyota Safety Sense осигурява спокойствие и още по-безопасно шофиране във всякакви условия.

Технологичен и модерен

Мощен, динамичен и сигурен

Хибридната система е допълнена от много прецизно управление и безкомпромисна стабилност. Prius Plug-in Hybrid притежава много интелигентни системи за безопастност, като например адаптивни автоматични дълги светлини, система за напускане на пътната лента с контрол на волана, система за разпознаване на пътни знаци, система за предотвратяване на сблъсък с разпознаване на пешеходци и адаптивна система за поддържане на постоянна скорост.

Мощен, динамичен и сигурен

Файлове за изтегляне

Нагоре