PROACE City
  • Радио
  • Климатик с ръчно управление
  • Stop & Start система

Новият Proace City е идеалния градски ван - функционален, разнообразен и достъпен. За класа си той притежава най-добра дължина за товар и достатъчно товарен обем - късата и дългата база могат да съберат до 2 европалета. Този ван е перфектния избор за Вашия бизнес с товароносимост от 1 тон и до 1.5 тона капацитет за теглене.

Proace City разполага с три типа кабина и 2 дължини - обем до 3.7m³ за къса и до 4.3m³ за дълга база, което го прави идеален избор за всеки бизнес. Модификацията Сrew Сab предлага сгъваеми задни седалки и подвижна преграда, което дава допълнително простраство при нужда. Освен всичко това този ван предлага гъвкавост - системата Smart Cargo предоставя допълнителна дължина и обем за товарачрез полезен отвор в преградната стена за по-дълги стоки.

И за да бъде Proace City наистина незаменим във всеки бизнес, той предлага 3 пакета безопастност - Система за избягване на челен сблъсък, Адаптивен круз контрол, Асистент за следене на пътната лента и Асистент за пътни знаци. PROACE CITY се грижи за теб.

 

Комфортен за работа

Proace City осигурява комфорт и удобство, независимо колко дълго водачът е зад волана. Притежава просторна кабина, функционален интериор и удобни седалки. Допълнително удобство за работа създава и сгъваемата средна облегалка, която осигурява работна повърхност подходяща за лаптоп или таблет, а мястото под седалката може да побере всичко важно за работното ежедневие.

Комфортен за работа

Просто практичен

Благодарение на своите компактни размери Proace City е идеален за градска среда и товарът е винаги достъпен без значение от коя врата. Със системата Smart Cargo дължината и обемът за товар могат да бъдат увеличени с до 1.30 метра и 0,4м3

Просто практичен

Всичко, което е нужно

Този ван притежава голямо разнообразие от модерни бензинови и дизелови двигатели с мощност между 75 и 130 к.с., освен това избор между 5 и 6 степенни механични или 8 степенна автоматична трансмисии. Благодарение на това, както и на най-ниските в класа CO₂ емисии и ниския разход на гориво, Proace city е най-добрия избор за вашия бизнес.

 

Всичко, което е нужно
Нагоре