PROACE City Verso
  • Система за безключово запалване и влизане в автомобила
  • Система за предупреждение за излизане извън пътната лента с контрол в управлението
  • Blind Spot Monitor - система за следене на "мъртва точка"
  • Предни седалки с отопление

Новият Proace City Verso се притежава две различни дължини и до 7 места, което предоставя място за всичко и всеки. Благодарение на фукционалното простаранство на този ван има достатъчно място за съхранение, а с теглителната способност до 1.5 тона може да се побере всичко, което желаят пътниците.

Proace City Verso впечатлява с възмостта за избот между три типа кабини и две дължини на купето. налични са също до 7 места, на които има място и удобство за свеки пътник.

Необходима гъвкавост

Proace City Verso предлага гъвкавост във всяко отношение. Благодарение на допълнителния 3ти ред седалки, които се плъзгат напред и назад, има капацитет за превоз на 7 пътника. Чрез регулирането на допълнителните седалки може да регулира баланса между пространството за краката и багажника. Товароносимостта може да бъде увеличена значително заради плоското сгъване на всички седалки.

Необходима гъвкавост

Удобство и сигурност

Proace City Verso има 3 пакета за безопастност, чрез които се грижи за теб. Те включват система за избягване на челен сблъсък, адаптивен круз контрол, асистент за следене на пътната лента и асистент за пътни знаци. Притежава и усъвършенствани технологии - Head Up Display, интелигентен паркинг асистент и сензорен екран с 3D навигация, с помощта на които се улеснява пътуването и паркирането.

Удобство и сигурност

Комфорт без компромис

Няма значение дали си пътник или шофьор Proace City Verso впечатлява с удобство. Благодарение на изобилието от пространство, подлакътниците както за шофьора така и за пътниците, отварящата се стъклена задна врата за лесен достъп до багажника, този ван е изключително практичен и удобен. А панорамния покрив съчетан с удобствата на Apple CarPlay™ или Android Auto™ придава завършек на усещането за изпипан комфорт и нестравнимо удобство.

Комфорт без компромис

Избери нужното за теб

Proace City Verso има богат каталог от модерни бензинови и дизелови двигатели с мощност между 100 и 130 к.с., а освен това и 5- и 6-степенни механични и 8-степенна автоматична скоростна кутия. Този ван притежава най-ниските за класа CO₂ емисии, а ниския му разход на гориво го прави най-добрия избор за бизнеса.

Избери нужното за теб
Нагоре