RAV4

RAV4 е автомобил, при който няма място за компромиси, направен да се отличава. Благодарение на самозарядното хибридно задвижване и интериора, който е както удобен така и просторен, шофьорът може да се наслади изцяло на предимствата на електрическата енергия.

С помощта на иновативната платформа TNGA*, теглото и центъра на тежестта на автомобила са намалени, твърдостта на шасито и видимостта на водача - увеличени. В резултат на всичко това RAV4 е изключително способен SUV, който би могъл да стигне навсякъде безопастно и стилно.

*Toyota New Global Architecture

Конвенционален

  • Цена: от 58 990,00 лв.

Hybrid

  • Цена: от 74 490,00 лв.

Богат интериор

RAV4 притежава изискан интериор с щедро пространство за своите пътници. Той е съвременен, пълен с всякакви полезни технологии и изключително добре разположен.

Богат интериор

Уверен и пъргав

Въпреки че RAV4 е впечатляващ SUV, той е също така и изненадващо пъргав, маневрен и с много добра видимост. Общата му дължина е 4,6 метра и пълен диаметър на завиване от 11 метра.

Уверен и пъргав

Мощен и икономичен

2.5-литровият мощен Hybrid Dynamic Firce (A25A-FXS) комбинира много плавно движение с голяма мощност, а 2.0-литровият бензинов двигател с дирекно впръскване (M20A-FKS) притежава доста впечатляващо ускорение и забележим въртящ момент.

Мощен и икономичен
Нагоре