RAV4 Plug-in Hybrid

Новият RAV4 Plug-in Hybrid притежава внушителен дизайн, който напълно изразява силата и индивидуалността на модела. Предлага се в пет двуцветни версии:

  • Среднощно синьо (Боя металик)
  • Графитено сиво (Боя металик)
  • Сребристо сиво (Боя металик)
  • Огнено червено (Перлена боя)
  • Бяла перла (Перлена боя)

Plug-in Hybrid-а на RAV4 е с впечатляващ чисто електрически обхват на шофиране и страхотна горивна ефективност. Той е лесен за зареждане от дома или на обществено място, а когато батерията е празна, ефективната хибридна система ще ви заведе до желаната дестинация. Този SUV предлага най-доброто от двата свята – този на електрически автомобил (с пробег в градски условия до 98 км.) и този на хибридните автомобили, които имат неограничен пробег на дълги разстояния заради наличието на хибриден бензин-електричество задвижващ агрегат.

Напълно безопасен

Този SUV на Toyota е създаден за да пази Вас и другите около вас с Toyota Safety Sense, предоставен като стандарт в гамата RAV4 Plug-in. Снабден е със система за предупреждение преди сблъсък, чрез която при установяване на възможност за сблъсък с велосипедист или пешеходец, водачът се предупреждава със звукови и визуални предупреждения и при необходимост спирачките се задействат автоматично. Интелигентният адаптивен круиз контрол на Toyota Safety Sense ви позволява да пътувате с предварително избрана скорост, като същевременно поддържате минимално разстояние от автомобила отпред.

Напълно безопасен

Изискан дизайн

Новият RAV4 Plug-in Hybrid се отличава с дизайн, който подчертава неговата внушителност и индивидуалност. Екстериорът на този SUV е изпипан до последния детайл, а с 19-инчовите колела, при които са съчетани контрастни светли и тъмни акценти, придобива изцяло завършен вид. Стилният интериор осигурява идеалната обстановка за тиха работа без усилия. Спортните кожени седалки и големият панорамен покрив гарантират, че пътуванията в просторния, изискан интериор са ефирни и удобни, докато багажникът от 520 л осигурява гъвкаво товарно пространство с минимално проникване на батерията.

Изискан дизайн

Технологичен

С иновативни технологии както отвътре, така и отвън, RAV4 Plug-in е проектиран за вашите нужди. Благодарение на най-новия мултимедиен пакет на Toyota с интеграция на смартфон чрез Apple CarPlay и Android Auto, заедно с набор от услуги, свързани с електронна връзка на Toyota, които ви позволяват да проверявате състоянието на акумулатора на автомобила, да програмирате зареждането на автомобила си и да управлявате дистанционно климатика, RAV4 Plug-in е по-свързан от всякога.

От локализиране на вашия автомобил до планиране на пътуване, MyT е набор от свързани цифрови услуги. Чрез това приложение можете да поддържате връзка с колата си, отваряйки свят от възможности, които правят живота по-удобен.

Технологичен

Чиста мощност

Мощен, динамичен и сигурен, RAV4 Plug-in Hybrid осигурява производителност, която е в собствен клас. Оборудван с 2,5-литров бензинов двигател Hybrid Dynamic Force и интелигентна система за задвижване на всички колела (AWD-i), той спринтира от 0-100 км/ч само за 6,0 секунди, благодарение на впечатляващото си сцепление и страхотните 306 DIN к.с..

Чиста мощност

Файлове за изтегляне

Нагоре