Новият Yaris

Новият компактен Yaris е идеалния градски автомобил. В него са съчетани модерна хибридна технология и динамичен дизайн, който няма как да остане незабелязан. Базиран е на TNGA платформата на Toyota и се задвижва от усъвършенставана хибридна система.

Въпреки брилянтния си компактен дизайн, новият Yaris е проектиран така, че да е просторен отвътре. Освен това благодарение на по-ниския център на тежестта и по-широката и мощна позиция е готов за всякаква ситуация и винаги да е с теб.

Хибридната модификация на Yaris предлага на своите пътници доказана сигурност, преминавайки успешно краш тестовете по новата методика на Euro NCAP ....прочети още

Конвенционален

  • Цена: от 36 565,00 лв.

Минималистичен дизайн

Новия Yaris притежава просторен дизайн, с насочен към водача интериор. Благодарение на качествените и меки на допир материали и неповторимия завършек на повърхностите, се създава уютна и релаксираща атмосфера.

Минималистичният дизайн, задържа вниманието на водача в шофирането, а ниското арматурно табло, компактния волан и дълбокото предно стъкло осигуряват перфектна позиция за шофьора, което допринася за неговата увереност.

Минималистичен дизайн

Безкомпромисна визия

Новият Yaris е проектиран със страст и задвижван с прецизност. Притежава експресивен дизайн, който не може да остане не забелязан. Автомобилът притежава силно присъствие и дързост. Широката и компактна стойка и силната му кинетична енергия изцяло изразяват пъргавата му и динамична натура.

Безкомпромисна визия

Вдъхновена технология

С новият Yaris имате възможност да се наслаждавате на стабилна връзка и интуитивна интеграция благодарение на Apple CarPlay и Android Auto. Освен това на разположение са и 3D картови изображения, висококачествено аудио от специално конструираната звукова уредба JBL и пълноцветен 10-инчов head-up дисплей, който има възможност да проектира важни данни и предупреждения.

Вдъхновена технология

Наслада от пътуването

Yaris предлага 1.0 литров 3-цилиндров двигател и напълно новия 1.5 литров 3-цилиндров, наличен със и без хибридна система. 1.5-литровият двигател има високи нива на въртящия момент и притежава равномерно и линейно ускорение.

В новия Yaris e въведена и усъвършенстваната хибридна система от 4-то поколение, благодарение на която е постигната завладяваща динамика и изключителна икономичност. Разполага с нова, лека литево-йонна батерия с по-голям капацитет, а самозарядната хибридна система има възможност да регенерира новече енергия.

Наслада от пътуването

Файлове за изтегляне

Нагоре