Новият Yaris Cross

Компактният SUV на Toyota - Yaris Cross притежава дизайн, в който са съчетани простор и удобно управление. Той достига своя пълен блясък, съчетавайки всички качества на перфектния градски автомобил от ново поколение и тези на истински SUV. Благодарение на системата Hybrid AWD-i можете да сте сигурни, че ще се справите с всяко предизвикателство, срещу което се изправите.

 

Конвенционален

  • Цена: от 39 790,00 лв.
  • Мощност (к.с. по DIN): 125 HP

Hybrid

  • Цена: от 48 990,00 лв.
  • Мощност (к.с. по DIN): 116 HP

Уверено шофиране

Компактният Yaris Cross дава увереност при шофиране чрез интелигентното задвижване на четирите колела и просторния и функционален интериор, който покрива всички нужди на ежедневието. Чрез увеличения си пътен просвет и по-високата позиция на седене предоставя пълно удобство по градските улици.

Уверено шофиране

Сигурност и стабилност

Чрез уникалната комбинация от хибридната технология и интелигентно задвижване на четирите колела Yaris Cross осигурява сигурност във всяка ситуация. Самозареждащата се хибридна система, с която е оборудван предоставя пълна динамика и ефективност, ненадминати в този клас, а системата AWD-i гарантира пълен контрол при шофирането в ежедневието, дори и на хлъзгави повърхности.

Сигурност и стабилност

Винаги свързан

Комфортът и управлението са на една ръка растояние в Yaris Cross. Автомобилът е оборудван с Toyota Smart Connect - 9 инчов сензорен екран с висока резолюция, която предлага достъп до навигация, снабдена с пътните събития на живо. Има безжична интеграция на смартфон, включително с Apple CarPlay™ и Android Auto™.

Винаги свързан

Файлове за изтегляне

Нагоре