За ТСЦ Велико Търново

"Т.С.Ц. Велико Търново" АД е официален представител на Toyota за области Велико Търново и Габрово. Разполага с напълно обновен шоурум, както и модерен, напълно оборудван сервизен център, който отговаря на всички стандарти на автомобилната марка Toyota.

Шоурум ТСЦВ шоурума винаги са изложени най-новите и актуални автомобили на Toyota. Всеки клиент може да получи актуална и подробна информация от нашите дилъри, както и да се възползва от възможността за пробно шофиране.

Т.С.Ц. Велико Търново предлага атрактивни лизингови схеми, кампани и промоционални оферти за избрани модели от Toyota.

ТСЦ Велико ТърновоКомплексът разполага със сервиз, оборудван и сертифициран по всички стандарти на Toyota. Притежава най-новото и модерно оборудване, което е необходимо за гаранционно и след гаранционно обслужване, и авторепаратура ТБО.

Изцяло в полза на своите клиенти "Т.С.Ц. Велико Търново" АД предлага всички видове застаховки и възможност за извършване на годишен технически преглед (ГТП). Освен това на разположение е и автомивка, в която с гарантирано качество всеки може да се възползва от цялостно почистване на своя автомобил.

Т.С.Ц. Велико Търново изпълнява своята комплексна дейност, следвайки изцяло мисията на бранда - "TOYOTA. Всеки път по-добри!" 

Нагоре