Актуални новини и събития за Toyota

Изцяло обновен Yaris Cross Hybrid

Изцяло новият и обновен Yaris Cross Hybrid достига своя пълен блясък, съчетавайки всички качества на перфектния градски автомобил от ново поколение и тези на истински SUV.

Yaris Cross Hybrid е оборудван с най-новата самозарядна хибридна система на Toyota, притежава най-добри за класа си показатели за разход и вредни емисии, има възможност за избор на интелигентно задвижване на четирите колела за контрол при всякакви условия и желани възможности на градски автомобил.

Благодарение на просторния интериор и неповторимия екстериор Yaris Cross Hybrid дава възможност да се насладите на всички предимства да шофирате SUV,  но с по-компактен градски размер.

Новият хибрид на Toyota притежава най-модерната хибридна технология, което за пореден път утвърждава бранда като лидер в хибридните автомобили. С модерен 1.5-литров двигател Hybrid Dynamic Force, Yaris Cross Hybrid съчетава добра икономия на гориво и ниски CO2 емисии с пъргаво ускорение.

Ако желаете възможности на истински SUV без никакъв компромис, вашият избор е Yaris Cross Hybrid! Тя притежава интелигентна система за задвижване на четирите колела, както и хибридната AWD-i система. Дава сигурност на задвижване на всички колела, както и най-ниските за класа, разход на гориво и CO2 емисии.

Нагоре