Актуални новини и събития за Toyota

Първият RAV4 Plug-in Hybrid в България

Новият RAV4 Plug-in Hybrid се основава на повече от 20 години лидерство на Toyota в технологията за хибридни задвижвания. Изискана и индивидуална, гамата RAV4 съчетава истинския SUV характер със стил и технология. Уникалната комбинация от висок въртящ момент и ниски емисии прави RAV4, подходящ както за селски пътища, така и за градски улици.

Този Plug-in Hybrid предоставя абсолютно всички предимства на самозарядния хибрид RAV4, като ги допълва с възможността да се придвижват и в напълно електрически режим, като зареждат батерията с ток за комбиниран пробег от 75 километра.

RAV4 Plug-In обявява пристигането си с редица уникални външни стилистични характеристики, които подчертават неговата ширина и солидна стойка. Внушителния дизайн на този SUV придобива идеален завършек с 19-инчовите колела, на който са съчетани контрастни светли и тъмни акценти. RAV4 Plug-In Hybrid съчетава най-мощната хибридна технология на Toyota от четвърто поколение и литиево-йонната батерия с голям капацитет, което позволява на пътниците да се насладят на незабавно ускорение и повишена горивна ефективност.

Повече информация за автомобила можете да прочетете тук

Нагоре