Актуални новини и събития за Toyota

Toyota Aygo X Prologue

С представянето на модела Aygo X Prologue, Toyota променя представите за градски автомобил. Създаден в Европа, моделът съчетава в себе си атрактивен дизайн на кросувър купе, запазвайки характеристиките на градски автомобил.

Компактен автомобил с големи идеи - това е Aygo X Prologue. Той притежава силна индивидуалност и още по-силно присъствие в класа. С уникалното съчетание на компактни размери, отличимо кросоувър купе и повдигната позиция на седалката на водача, Toyota Aygo X Prologue създава усещане на стилен градски автомобил.

Привлекателният двуцветен дизайн, съчетан със спортен характер, гарантира това че автомобилът няма да остане незабелязан. Благодарение на своя отличим стил, интегрираната си стойка и високотехнологичните си светлини, Aygo X Prologue е винаги готов за приключения.

Смелият и пъстър вид на този концептуален модел е разработен в ED2, Европейската централа за дизайн на Toyota във Франция. Градският кросоувър се фокусира върху младите европейци, живеещи в градовете, водачи, които очакват отличимост и усет към дизайна, така че да могат да изразяват своята индивидуалност.

 

Нагоре