Оферти, предлагани от Toyota и Т.С.Ц Велико Търново

Национална програма Сервиз 5+ Пакет услуги и продукти на специална цена за автомобили над 5 години.

от 99,00 лв.

Доверете се на качествено обслужване и експертна грижа за безопастността Ви като се възползвате от нашите сервизни услуги на специални пакетни предложения. Екипът ни ще осигури на вашия автомобил качествено сервизно обслужване, което отговаря на всички стандарти на Toyota на разумна цена.

Пакет 5 +Доверете се на Програма 5+ на Toyota!

Благодарение на дългогодишния натрупан опит в сервизирането Toyota в България може да гарантира безкомпромисно качество на своите услуги. Екипът ни е сертифициран и преминава курсове по глобални стандарти на Toyota, благодарение на които познава добре Вашия автомобил. Използва само оригинални части, за които получавате 1 година гаранция.

Всеки клиент, които се възползва от националната програма Пакет 5+ получава два талона за отстъпка, която е в размер на 20% от всички оригинални резервни части, масла, консумативи и труд. Единият може да се използва веднага, а другия е валиден до 3 месеца от датата на закупуване на пакета, което дава възможност да направите ремонт, които се отлагали с по-добри ценови предимства от стандартните.

Hybrid test"Хибридна лоялност 5+"

Тази програма е изготвена специално за собствениците на хибридни автомобили Toyota. Тя представлява допълнителна услуга към "Пакет 5+", с която се тества батерията Ви - Hybrid Health Check (HHC). Имате право да не се възползвате от тази услуга и да ползвате стандартната програма "Пакет 5+".

Вижте актуалните цени според модела на автомобилът Ви.
Ценова листа Toyota 5 Plus

Нагоре