Оферти, предлагани от Toyota и Т.С.Ц Велико Търново

Смяна на гуми

от 42,00 лв. до 84,00 лв.

Когато говорим за смяна на гуми в повечето случаи става въпрос за сезонната смяна на летни със зимни гуми или обратното. Тогава нашият съвет е да се доверите на специалисти. Понякога в стремежа си да спестим някой лев неволно може да предизвикаме щети за голяма сума пари. Въпреки че, когато сменяме сами гумите си това не включва техният баланс, монтиране и демонтиране на гума от джанта потенциалните нежелани последствия при смяна на гуми не са молко: обърната посока на протектора, повреждане на гайка, болт, шпилка или главина, изпадане на колата от крика, недозатягане на болтовете или гайките. Дори и да не се случи нищо от гореизброените едно е сигурно, гумите няма да бъдат балансирани, а не е тайна че баланса на гумите е от голямо заначение, от него зависят комфорта на шофиране, стабилността и амортизацията на окачването.

Съвременно оборудваният ни сервиз и високо квалифицираните и опитни специалисти, са гаранция за професионално свършена работа.

Сервизът ни е оборудван с машини за монтаж/демонтаж и баланс на гуми от последно поколение, произведени в Италия от „M&B Engineering”. Автоматичната машина за монтаж/демонтаж на гуми притежава необходимата якост за работа и с широки и твърди нископрофилни гуми без да наранява джантите.

Машината е оборудвана за монтаж/демонтаж на специални гуми RunFlat, EMT, CRS, DSST, PAX и т.н. Електронната баланс машина е оборудвана с удължен вътрешен измерител за автоматично измерване и диаметър до 30“ и самоактивиране на балансиращата програма. Виртуален сонар за 3D измервания на колела, който при метални джанти и при липса на сонар изчислява ширината на джантите. Иновативна система за изчисляване на тплеранса Auto Adaptive Mode, базирана на преценката на пределната стойност на остатъчния дисбаланс, съответстваща на приемлива възприемана вибрация, за да осигури най-висок комфорт при шофиране.

Ние ще гарантираме за демонтажа, монтажа и баланса на гумите, като Ви предоставим срок от 14 дни, в който безплатно ще извършим повторен демонтаж, монтаж или баланс в случай, че се появят дефекти.

Цени:
До 16“ – 42, 00 лв с ДДС
17“ – 63,00 лв с ДДС
18“ и по-големи – 84,00 лв с ДДС

Подарък: Външно измиване на автомобила

Нагоре