Оферти, предлагани от Toyota и Т.С.Ц Велико Търново

Toyota Camry Hybrid Атлетичен седан на изкушаващи условия

от 395,00 лв. Валидна от 1.7.2020 г. до 31.8.2020 г.

Луксозният седан Camry Hybrid е динамичен, изключително комфортен и елегантен. Този автомобил отвежда своя притежател до нови измерения от удоволствието да шофираш, без значение в какви условия. Снабден с хибридна система HYBRID DYNAMIC FORCE и впечатляващ комбиниран разход на гориво от 5.6л/ 100км (Официални данни на производителя по тестови цикъл WLTP), 2.5-литровият бензинов двигател предоставя възможност за едновременно динамично шофиране и възможност да стигнеш по-далеч.

Camry Hybrid е оборудван с най-новите технологии - Toyota Safety Sense, 7'' мултиинформационен дисплей, 10'' цветен Head-up дисплей и 8'' дисплей на централната конзола.

Можете да се възползвате от специалното предложение от 395лв. на месец за 2.5л. хибрид, e-CVT, ниво на оборудване Comfort, при следните условия:

  • 30% първоначална вноска и 30% остатъчна стойност за период от 72 месеца;
  • Финансирана сума при описаната лизингова схема: 43 119.30 лв. с ДДС;
  • Общо за плащане при подписване на договора за лизинг (без задължителна застраховка „Гражданска отговорност") според описаната схема: 20 075.50 лв. с ДДС;

За повече информация, моля свържете се с нас.

ЗАБЕЛЕЖКА: Офертата е валидна за ограничен период или до изчерпване на количествата. Не може да се комбинира с други промоционални кампании и условия на Toyota. Цените зависят от конкретно избран цвят. Всички такси по регистрацията на автомобила не са включени в цените.

Нагоре