Оферти, предлагани от Toyota и Т.С.Ц Велико Търново

Toyota Corolla Hybrid

от 260,00 лв. Валидна от 1.7.2020 г. до 31.7.2020 г.

Когато стане дума за хибрид в съзнанието на повечето хора изкача Toyota, а като се заговори за най-продавания автомобил - Corolla. Няма по-добра комбинация от двете - Toyota Corolla е най-продаваният хибрид и безспорен лидер по продажби и производство в света и Европа!

Вече може да притежавате един стилен и просторен седан на достъпната месечна вноска от 260 лв. Corolla HYBRID би могла да пасне идеално както за семеен автомобил, така и за Вашия бизнес. Още от ниво на оборудване Comfort получавате мултимедийната система Toyota Touch 2 с 8” сензорен дисплей и 6 говорителя и смартфон интеграция, интегрирана система за сигурност TSS, стандартизирана в цялата гама Corolla; безжично зареждане на смартфон, информационен дисплей на челното стъкло и Head Up Display Система за следене на мъртва точка (Blind Spot Monitor) във високите нива на оборудване.

Може да се възползвате от специалното предложение за 260лв за 1.8 л хибрид, е-CVT, ниво Comfort, на месец при следните условия:

  • 30% първоначална вноска и 30% остатъчна стойност, за период от 60 месеца.
  • Финансирана сума при описаната лизингова схема: 28 658.70 лв. с ДДС.
  • Общо за плащане при подписване на договора за лизинг (без задължителна застраховка "Гражданска отговорност") според описаната схема: 13 390.23 лв. с ДДС.
  • Важи за бизнес клиенти.
Нагоре