Оферти, предлагани от Toyota и Т.С.Ц Велико Търново

Toyota Relax Сигурност и спокойствие през годината

Гаранционна програма "Toyota Relax" е несравнима като обхват и продължителност с всеки друг производител. Предоставя се на собствениците на автомобили Toyota до 10 години за целия автомобил (от броня до броня). Този продукт осигурява повече спокойствие на почитателите на автомобилната марка.

"Toyota Relax" се прилага автоматично за всички нови автомобили, закупени след 1 юни 2021г. от оторизиран дилър на Toyota. Предимството, което предлага програмата е, че е достъпна и за употребявани автомобили до 10 години или 185 000 км, които са извършвали всяко годишно или периодично обслужване в оторизиран сервиз на марката. Клиентите получават удължена гаранция, валидна до настъпването на следващото периодично техническо обслужване, съобразно плана за поддръжка на съответния модел.

Условие за активиране на гаранционна програма "Toyota Relax" е автомобилът да остава по-малко от една година до изтичането на фабричната гаранция или да е с пробег над 85 000 км. Без значение дали притежавате напълно нов автомобил Toyota или употребяван такъв до 10 години (185 000км) можете да бъдете спокойни за неговото техническо състояние.

Гаранцията "Toyota Relax" е приложима към всички модели на марката, независимо от техния двигател, задвижване или тип купе, стига да отговарят на условията на програмата. В това число влизат и всички пътнически и лекотоварни превозни средства Toyota.

За повече информация свържете се с нас

Нагоре